Isten megalkotá a sört és látá: Ez jó!

Friss topikok

  • serzetes: @a.n.n.a.: Még szép. :D Habár jelen állapotomban max arra lenne energiám, hogy jól leköhögjem az i... (2010.09.24. 06:00) Alien után szabadon
  • serzetes: Pink nekem bármilyen ruhában tetszik. :D (2010.07.30. 06:46) Tired
  • serzetes: @Manela: Még szép, hogy nem náluk van a hiba. Voltam én upc-s is még az V. ker.-ben és volt néha g... (2010.07.23. 18:40) Addicted? No, it's just natural.
  • serzetes: Ezt nagyon jól tudom, elvégre én is egyike vagyok ezen halacskáknak. :) Egyúttal örülök, hogy nem ... (2010.07.02. 21:04) Csizdál
  • serzetes: @a.n.n.a.: Hmmm... Ezen még elgondolkozom. :) (2010.06.01. 11:41) Drááágaszág

Linkblog

Addicted? No, it's just natural.

2010.07.22. 19:56 | serzetes | 2 komment

T-Home sucks. Ha az nem lenne elég, hogy a többi szolgáltatóhoz képest drágább és lassabb a net, múlt hét péntektől egészen most szerdáig netkimaradás volt. Pénteken kb 3 óra du.-este, majd hétvégén többször elszállt, amit újraindítással meg lehetett oldani (nem értem, hogy miért). Azonban hétfőn már kicsit más volt a helyzet. Akkor egyáltalán nem volt, újraindítás ide vagy oda (se tv, csak hangyák háborúja). Kedden se, szerda reggel se, majd szerda du., melóból hazaérve állt helyre a rend. Több, mint 2 nap net nélkül... Annyira természetes már a net, hogy tiszta ideg voltam, hogy nem tudok felmenni azon oldalakra, amiket melóban nem tudok megnézni, mert le vannak tiltva (és még liftezni se szabad, mert mi "csak" a 2.-on vagyunk...). Azért feltaláltam magam, volt tarcsiban némi anime, plusz a jó öreg Diablo 2, amit nem lehet megunni, akárhányadszorra is játsza végig az ember.

Lényeg a lényeg, sikerült 5 nap alatt helyrehozniuk a szolgáltatást... Erre csak azt tudom mondani, hogy szánalmas no comment. Természetesen nincs lehetőségem váltani, mert se upc, se digi nincs a környékemen (jól felosztották a várost egymás között...)... Azért kíváncsi lennék, hogy mi volt a probléma. A nagy melegben biztos megolvadtak a kábelek. Persze csak Óbudán, meg egy másik kerületben (info from 1412 16-07-2010).

Címkék: t home internet probléma

A bejegyzés trackback címe:

https://serzetes.blog.hu/api/trackback/id/tr972169315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manéla · http://www.manela.freeblog.hu 2010.07.23. 18:15:24

Egyik szolgáltató sem jobb a másiknál, ha ez vigasztal. Ha valami üzemzavar van, úgyis letagadják. CSak 72 óra kiesés után fizetnek pl. bármilyen kompenzálást. Nekünk egyszer 4 napig nem volt net, de valahogy ráfogták, hogy nem volt az folyamatos nettelenség, és persze nem kompenzáltak.
De a kiesések talán már nem is olyan gyakoriak. Inkább a sávszélesség felosztása gáz, mert gyakran érzékeljük, hogy iszonyat lassú a forgalom. betelefonálok, és mindig azt mondják, hogy nálunk van a hiba, nem bennük. Naná :)

serzetes 2010.07.23. 18:40:56

@Manela: Még szép, hogy nem náluk van a hiba. Voltam én upc-s is még az V. ker.-ben és volt néha gáz, de ilyen kimaradás... Mondjuk a 4 nappal űbereltél. Viszont legalább a sávszélességgel nincs problémám. Nálam vagy van net, vagy nincs, köztes állapot nuku.
süti beállítások módosítása